انواع روش هاي انتقال تصوير در دوربين مداربسته
در سال هاي اخير انتقال تصوير بسياري از دغدغه هاي اشخاصي که اقدام به نصب دوربين مداربسته مي کنند را مرتفع ساخته ، از طريق انتقال تصوير شما مي توانيد تصاوير دوربين هاي مداربسته را در هر کجاي دنيا با استفاده از شبکه ي اينترنت دريافت نماييد .
در اين مقاله به بحث و بررسي درباره ي انواع روش هاي انتقال تصوير خواهيم پرداخت .
چه دستگاه هايي مي توانند انتقال تصوير داشته باشند .
چه دستگاه هايي مي توانند انتقال تصوير داشته باشند
در سيستم هاي دوربين مداربسته تجهيزاتي که قابليت انتقال دارند عبارتند از : انواع استندالون ها ، شامل XVR ، NVR ، AVR ، DVR دوربين هاي تحت شبکه و دوربين هاي Baby Cam و دوربين هاي All In 1
به خاطر داشته باشيد با تمام مزايايي که انتقال تصوير مي تواند داشته باشد ، گاهي خطرناک نيز مي باشد ، زيرا ممکن است تصاوير دوربين هاي مداربسته ي شما در دسترس شخص غير مجاز قرار گيرد .
حتما بخوانيد: آشنايي با IP Address
انواع روش هاي انتقال تصوير عبارتند از :
? انتقال تصوير ip
? انتقال تصوير P2P
? انتقال تصوير DDNS
روش IP
براي انتقال تصوير به روش IP دو رويکرد وجود دارد:
? انتقال تصوير محلي :
در صورتي که از شبکه ي محلي (بي سيم – سيمي ) استفاده مي نماييد مي بايست پس از نصب دستگاه استندالون به کامپيوتر ( مستقيم – غير مستقيم ) ، نرم افزار CMS را در کامپيوتر نصب نماييد ، سپس IP دستگاه را در نرم افزار جست و جو نماييد .
دستگاه را انتخاب کرده نام کاربري و رمز عبور را وارد نماييد . انتقال تصوير انجام شده و تصاوير را مي توانيد در نرم افزار مشاهده کنيد .
در صورتي که بخواهيد انتقال تصوير بر روي موبايلي داشته باشيد همين مراحل را در موبايل بايد انجام دهيد، در نظر داشته باشيد بايد از طريق WIFI به شبکه متصل باشيد .
? انتقال تصوير جهاني :
براي انتقال تصوير بصورت جهاني مي بايست از شرکت تامين کننده ي اينترنت شما ، اقدام به خريد IP استاتيک نماييد ، لزوم اين کار براي اين مي باشد که IP هاي شرکت هاي ISP به صورت پيش فرض متغير مي باشد و با خاموش و روشن شدن مودم يا هر چند روز يک بار به صورت اتوماتيک IP شما تغيير خواهد کرد ، پس از تهيه IP ايستا بايد از طريق Port Forwarding در تنظيمات مودم ، IP دستگاه استفاده نماييد ، زيرا DMZ تمامي پورت هاي IP را فوروارد مي کند و همين کافيست تا هکر ها دستگاهتان را هک کنند و دسترسي غير مجاز از دستگاهتان را به دست بياورند .
در ادامه مي بايست همان تنظيمات محلي را انجام دهيد با اين تفاوت که ب جاي IP دستگاه استندالون ، IP استاتيک را وارد نماييد .
روش P2P
شرکت هاي توليد کننده ي دوربين هاي مداربسته و استندالون ها براي کاهش هزينه قابليتي را در دستگاه ها قرار دادند که کاربر بدون تهيه IP ايستا قادر به انتقال تصوير باشد .
اين قابليت P2P نام دارد . مکانيزم کاري PTP يا نظير به نظير اين گونه است که شرکت ، يک سرور متصل به اينترنت دارد که رابط بين دستگاه انتقال دهنده (DVR ، NVR و …) و دستگاه دريافت کننده ( موبايل ، لپتاپ ) در بستر اينترنت ميباشد . کافيست کاربر پس از اتصال دستگاه به اينترنت شناسه ي دستگاه را در نرم افزار موبايل يا لپتاپ وارد کند و نام کاربري و پسورد را درج نمايد .
سپس تصاوير را به صورت زنده در موبايل يا لپتاپ خود دريافت خواهد کرد.
روش DDNS
در صورتي که P2P و IP براي انتقال تصوير در دسترس نباشد توصيه مي شود از DDNS استفاده نماييد .
تصور کنيد پروژه اي در منطقه اي داريد که سرويس دهنده ي اينترنت با IP ايستا وجود ندارد و همچنين دستگاهتان سرويس P2P ندارد ، در اين صورت از DDNS (DNS پويا) استفاده مي شود .
شرکت هايي مانند No-IP اين سرويس را مي فروشند .
DDNS به شما يک دامنه مي دهد که در صورتي که IP اينترنت شما تغيير کند ، IP جديد را براي آن دامنه سِت مي کند و بدين صورت دامنه ي شما هميشه قابليت انتقال تصوير را خواهد داشت .
بنابراين ابتدا بايد در سايت ارائه دهنده ي DDNS ثبت نام نماييد و سرويس مورد نظر را خريداري نماييد پس از آن وارد تنظيمات DDNS دستگاه شويد و اطلاعات حسابتان را وارد نماييد ، سپس در نرم افزار سِت نماييد .
نتيجه گيري
انتقال تصوير از روش هاي مختلف امکان پذير مي باشد ولي توصيه مي شود از روش IP استفاده نماييد ، زيرا امنيت بالاتري دارد .
شايان ذکر است هر چند وقت يکبار رمز عبور خود را عوض کنيد و اکيدا از در اختيار قرار دادن اطلاعات حساب دستگاه استندالون خودداري نماييد .
http://answers.codelair.com/user/hiktejarat0025
https://disqus.com/by/hiktejarat0025/about/
http://www.geati.ifc-camboriu.edu.br/wiki/index.php/Usu%C3%A1rio_Discuss%C3%A3o:Hiktejarat0025
https://kwafoo.coe.neu.edu:7788/git/hiktejarat0025